15.04.2009 г., 9:02 ч.

Въпроси в многоточие… 

  Поезия » Любовна
1049 0 10

 

Мъчението е неистово жестоко...

Мъчението ми е жал...

Та ти си в мене надълбоко -

как ще оцелея в толкова печал...

 

Дали ще полудея...

Или ще остана само половина...

Но дори успял да оцелея,

как живот нормален ще измина...

 

Погледът ти ме съсипва,

красив е, но е истинска преграда...

И вижда само, за да ме обсипва

с моята, последната награда...

 

Пилееш ме в моето разкаяние...

И умирам бавно, а не съм готов...

В хрипове, до безсъзнание -

да се разделям с теб любов...

© Валентин Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??