Всеки ден ли трябваше да те обичам?
Отново и отново, и отново?...
Можеше ли да си дам почивка
и утре да започвам отначало?
Всеки час ли трябваше да ти обричам,
за теб ли само- час, след час, след час?
Времето изпълваш и поглъщаш,
късче не остава да съм само аз.
Искаше ли да се саможертвам,
за да се обсебиш безусловно с мен?
Заплетен възел стоманена нишка,
къса ли се, като лист хартия?...
© Misteria Vechna Всички права запазени