2.02.2008 г., 14:11 ч.

Въпросът за същността на живота?! 

  Поезия » Бели стихове
766 0 6

Въпросът за същността на живота?!

 

Не съм докрай щастлив -
не съм дърво,
сред пръстите ми птиците не гнездят.
От същността си нося само малкото кора,
която някога ще се набръчка,
неосъзнато чувство за греха
и за огнищата ви -
наръч съчки.

© Валери Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??