2.01.2024 г., 9:34 ч.

Върколак 

  Поезия » Друга
137 1 1

 

С твоя досаден обсебващ морал
постоянно скубеш ми крилете.
С очите от счупен леден критал
не виждаш как си сменям цветовете.

 

А може би виждаш, но те е страх
и вкопчваш се в мене всяка минута.
Нима да мечтаеш е някакъв грях?
В душата ми стене ранена кошута.

 

В душата ми вие пленен върколак
и дебне момента за нападение.
За мене си просто кръгъл глупак,
който си дреме във неведение.


 

© Таня Гулериа Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Аз имам теб. Без теб ще бъда пак каквото бях: последният бедняк »

28 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??