8.07.2008 г., 8:35 ч.

Върни ми любовта 

  Поезия » Любовна
855 0 5
Душата ми е пълна и прелива,
душата ми е пълна с самота,
а любовта изплъзва се сълзливо
през счупените пръсти на нощта.
 

И лъжа се, че вече не боли,
и лъжа се, че мога да живея,

а истината яростно крещи,
че може да не оцелея... 

Вдигни ме! Протегни ръце!
Издърпай ме от Ада! Прегърни ме!
Стопли измръзналото ми сърце -
върни ми любовта, върни я... 
 

© Геновева Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??