6.10.2006 г., 11:44 ч.

Върни се при нея, приятелю 

  Поезия
835 0 2

 Здравей, приятелю любими!
 Как си? Колко време мина?
 Дошла съм тук, при тебе тази вечер, за да ти кажа,
 колко много я боли и как не може да заспива 
 нощем без твоите очи!
 Душата и за тебе вечно ще живее,
 сърцето и за тебе вечно ще тупти...
 Едни ръце протегнати, винаги ще те очакват
 и с поглед, вечно вперен към вратата,
 ще чака тя, красива, нежна и добра!...
 Любов, мечта за теб тя беше 
 и първа и последна обич...
 Върни се някога при нея, 
 букет от мигове и спомени красиви ти й подари!
 Знай, че тя все още те очаква и копнее
 да целуне най-красивите очи!
 

© Вероника Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??