9.10.2006 г., 13:19 ч.

върни се време 

  Поезия
1087 0 3
Върни се време! Върни се ти!
Часовете и минутите, секундите дори,
от дните, месеците и годините
на щастие - върни ми ти!

Спри стрелките на часовника,
да не могат те да отброят,
мигът, в който Съдбата е решавала,
да бъде Смърт или Живот!

Частица от секундата й дай,
да може да размисли,
везната към Живот да натежи,
любов, мечти и младост да спаси!

Моля ти се, време, върни се ти!

© Веселина Узунова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??