12.11.2007 г., 16:54 ч.

Вървя към Любовта 

  Поезия » Любовна
516 0 9
 

Вървя по огън от надежди,

заслепена съм от светлина.

Облечена в приказни одежди,

се вричам аз на Любовта.

 

С цветенце мокро в косите

към доброта вървя.

Облечена навярно с мечтите,

на прага си стоя.

 

Ще чакам дъжд да ме посипе

и да ме облее пак вълна.

Вярвам, че няма да ме съсипе

и няма да имам в очите сълза.

 

Мокра в приказни одежди,

вървя към теб и Любовта.

За хубави и слънчeви моменти,

дарени с много красота.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??