Nov 12, 2007, 4:54 PM

Вървя към Любовта 

  Poetry » Love
519 0 9
 

Вървя по огън от надежди,

заслепена съм от светлина.

Облечена в приказни одежди,

се вричам аз на Любовта.

 

С цветенце мокро в косите

към доброта вървя.

Облечена навярно с мечтите,

на прага си стоя.

 

Ще чакам дъжд да ме посипе

и да ме облее пак вълна.

Вярвам, че няма да ме съсипе

и няма да имам в очите сълза.

 

Мокра в приказни одежди,

вървя към теб и Любовта.

За хубави и слънчeви моменти,

дарени с много красота.

© Пламена Добрева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??