12.06.2008 г., 9:14 ч.

Вървя под липите 

  Поезия » Друга
1629 0 15

Вървя под липите

на стария град -

ухае на лято,

пчелите жужат.

Над мен са надвиснали

цветните клони

и слънце с усмивка

лицето ми гони.

Ухае на спомени,

с детството свързани.

Те вплели се в мен,

нежно дните прегърнали.

Вървя под липите

и вдишвам желания.

Красиво е всичко

с ароматни ухания.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??