Jun 12, 2008, 9:14 AM

Вървя под липите 

  Poetry » Other
1651 0 15

Вървя под липите

на стария град -

ухае на лято,

пчелите жужат.

Над мен са надвиснали

цветните клони

и слънце с усмивка

лицето ми гони.

Ухае на спомени,

с детството свързани.

Те вплели се в мен,

нежно дните прегърнали.

Вървя под липите

и вдишвам желания.

Красиво е всичко

с ароматни ухания.

© Ивелина Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??