24.09.2007 г., 10:06 ч.

Вървях - от миг във миг... 

  Поезия
419 0 0
Вървях - от миг във миг - пътувах,
приближавах се към теб, и
после бягах...

Когато бях близо до теб, ти пишех
писма, че те обичам и
чаках да ми отговориш...

А ти бягаше - със светлинни години
отдалечаваше се от мен, и
се завръщаше...

Когато беше далече от мен, ти чакаше
да ти напиша, че те мразя и
намираше повод да ме потърсиш...

И двамата се очакваме - знаеш ли!
Да си кажем "Обичам те" и
да се завърнем, и да избягаме...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??