12.08.2020 г., 0:27 ч.

Вътрешна война 

  Поезия » Любовна, Философска
1206 0 0

Мозък,

дай на сърцето свобода,

за да не се чувствам сама.

Дай ми ключа за затвора,

за да не бъде вече то в окова.

Върни му кралството,

за да пребъде

и любовта да ми върне.

© К. И. Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??