Aug 12, 2020, 12:27 AM

Вътрешна война 

  Poetry » Love, Phylosophy
1219 0 0

Мозък,

дай на сърцето свобода,

за да не се чувствам сама.

Дай ми ключа за затвора,

за да не бъде вече то в окова.

Върни му кралството,

за да пребъде

и любовта да ми върне.

© К. И. Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??