27.05.2012 г., 11:26 ч.

Във черно и бяло си 

  Поезия » Любовна
660 0 4

Във черно и бяло си.

С обувчици готини.

Прическа и мъничко грим.

 

Усмихваш се хубавко.

Говориш уверено.

И някак го правиш със стил.

 

Общуваш  без намеци.

И винаги права си.

Самата излъчваш контрол.

 

Познаваш околните.

Живота, нещата и нормите.

Дори си видяла и Нил.

 

А вечер в завивките,

oнези, най-белите,

сънуваш страхотни неща.

 

Морета и кораби,

и хора, и твари, и плажове.

И пак е дошла сутринта.

 

Пясък в пустинята

раздвижен, изтласкан от спомена.

Покрива там  бели мечти.

 

Шармантра си, мила си,

изискана. В черно и бяло.

С обувчици мънички. Ти.

 

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??