16.05.2022 г., 10:20 ч.

Във фокуса на своето желание 

  Поезия » Друга
370 2 15

Устроен е човек

да търси и намира лек

във фокуса на своето желание,

а то не пита: що е състрадание.

 

Едно събира, друго разпилява...

Не знае колко му остава,

но разумът се смее отстрани,

сърцето щом го заболи.

 

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??