May 16, 2022, 10:20 AM

Във фокуса на своето желание 

  Poetry » Other
373 2 15

Устроен е човек

да търси и намира лек

във фокуса на своето желание,

а то не пита: що е състрадание.

 

Едно събира, друго разпилява...

Не знае колко му остава,

но разумът се смее отстрани,

сърцето щом го заболи.

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??