27.11.2008 г., 12:37 ч.

Във люляка усещам любовта ти 

  Поезия » Любовна
1107 0 6
 

Във люляка усещам любовта ти,

уханието дири в мен оставя.

Ти - упората, прогонваща страха ми,

след тебе мислите ми отлетяха.

 

 

 

 

В пламъка на огъня те виждам,

горящ във всеки мой импулс.

Ти - нежен бриз, галещ мойто тяло,

с погледи забързваш моя пулс.

 

 

 

Едно летене в мене се повдига

и ти трапчинка ваеш по лицето.

Топлината на звездите не ми стига,

да опиша как сгряваш ми сърцето.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??