22.11.2005 г., 0:27 ч.

Във заблуда 

  Поезия
1066 0 1

Във заблуда

Да те виждам аз не искам
да те срещам не желая,
че още лудо те обичам
и така ще бъде до безкрая.

Да бъдеш все така
далечен и студен,
да мамиш любовта
е вечен страх за мен.

Налудничаво е, но нали,
ако те изтрия от ума
няма така силно да боли
замениш ли ме с друга.

Думите напират в мен
да вземеш моето сърце
е блян несподелен
ти знаеш го добре.

Но само ще изгубя
отдам ли се на обичта
да живее във заблуда
е мрак за моята душа!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Може да редактираш римата: ума - друга, или да махнеш целия куплет направо.
Предложения
: ??:??