6.11.2007 г., 9:50 ч.

Въздишка 

  Поезия » Любовна
748 0 6



Да обвинявам ли сърцето
за смелото му безразсъдство?
Почувствувало в теб Човека,
то нишките разумни скъса.
Обикна безнадеждно, мълчаливо -
никога не бе обичало така.
Обикна силно, доверчиво,
със всеотдайност и тъга...
Да обвинявам ли ръцете,
от твоите поели топлота,
или пък може би очите,
съзрели в твойте нежността?
Устните да обвинявам ли, кажи,
от твоите, изтръпвали до болка?
Бих могла, но...
Не! Ще ми тежи...
Да знаеш колко те обичам!
Колко!







© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??