28.10.2010 г., 13:42 ч.

Въздушна целувка 

  Поезия » Любовна
953 0 0

       Въздушна целувка                                                                             


Някога ще те открия,                           
но сълзите си ще скрия...                      
Внезапната раздяла не очаквах,                 
но на никой аз не се оплаквах...                                                               

Миналото няма да поправя,                       
спомените трудно ще забравя.                    
Но само аз ли ще тъгувам,                      
нищо ли за теб не струвам?                                                                    

Леден камък се оказа,                            
безпощадно ме наказа,                         
но аз съм от желязо                            
и прощавам всичко преживяно.                                                                    

Болката не може да ме спира,             
съдбата упоритите избира...                    
Надявам се да сме щастливи                    
и мечтани пътища открили...                                                                   

 ... Изпращам ти целувка,                       
и макар че е въздушна,                      
тя е толкова гореща,                           
очаквай вятъра за среща...                         

            -intercontakt-          

© Иво Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??