6.01.2010 г., 10:52 ч.

Възкръсване 

  Поезия » Любовна
462 0 2

Възкръсване

 

Прегърни ме.

 

Дъжд от музика и цветове -

вятър, нощ, звезди и сняг;

слънце,

в шарена постеля

земята разцъфтява пак,

все едно е празник,

отдъхвам си от трудно време,

работа, умора,

от момент, когато

някой е поискал да отнеме

радостта на всички хора.

Заслужена почивка,

Музика,

Прегръдка,

любов,

надежда,

вяра…

Няма помен от земя потъпкана

и опустошена от пожари.

 

Прегърни ме

и обичай ме

 до лудост.

Прегръдката ти от света ме скрива

и сътворява в мене

чудото

да се почувствам жива.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??