Възможно и неВъзможно
Животът ми не граничи с четири стени,
които спират дъха ми,
объркват пътя трънлив без теб
и мъката утрешна е горчив пропилян миг.
Ела, излез от оковите на тези стени!
Излез от облака, който ти тежи!
Сантиметър, а не метър встрани, направи
и неВъзмъзможното, с ръка си го вземи!
Душата ти орисана тъгува,
камък я препъна,
и пияна от любов остана
с радости и неволи,
малодушна Възможното
не хвана!
© ДИМА Всички права запазени