19.01.2006 г., 21:25 ч.

Възможно ли е? 

  Поезия
826 0 3
Възможно ли е толкова да те обичам,
И нощем да заспивам с мисълта за теб,
Сериозно ли е цял живот да се заричам,
Че искам да съм с теб и само с теб?
 
Възможно ли е истина да стане
Жадуваната толкова мечта,
Сериозно ли е в мене да остане,
Завинаги дълбоко любовта?
 
Възможно ли е  ти да ме обичаш
Все повече с всеки следващ ден,
Сериозно ли е ти да се заричаш,
Че цял живот ще бъдеш с мен?

Възможно ли е с мене да живееш,
В хармония и с толкова любов,
Сериозно ли е с мене да се смееш
На всяка радост в моя сив живот?

Възможно ли е да ме палиш като огън
И тялото ми да излъчва топлина,
Сериозно ли е да се срещам с Бога,
Затваряйки очите си в нощта?
 
Възможно ли е белег да остава
От този грях на нашите души,
Сериозно ли е в мене да застава,
В средата на сърцето ми, уви?
 
Възможно ли е толко да те искам,
Че разума ми да познава само теб,
Сериозно ли е всичко да подтискам,
Когато близо си, но не до мен?
 
Възможно ли е да те има друга,
Когато удоволствието познаваш с мен,
Сериозно ли е толкоз трудно,
Живота ми да бъде споделен?
 
Възможно ли е всичко да си ти,
За тебе само да живея,
Сериозно ли е мойте очи
С тебе само да се смеят?

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??