31.07.2014 г., 16:30 ч.  

Възможност 

  Поезия » Философска
393 1 0

Научена да плува в морето!

Увлечена от синевата в небето!

Обгърната с вълните на полето!

Повишават ударите на сърцето!

 

Умът ми до къде достига?

В зависимост къде се взира.

Съмнения дали да подозира?

Научен да отхвърля и разбира!

 

Мислите ми  тичат разведрени...

За неизвестното прилежно подредени!

Съсредоточени само в цел една.

На хората добрата вест - да подаря!

 

Всред нас витае нежна топлина

Люлееща се и над нашата земя

Трябва само да се досетиш

любещите хора да усетиш!

 

 

 

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??