Научена да плува в морето!
Увлечена от синевата в небето!
Обгърната с вълните на полето!
Повишават ударите на сърцето!
Умът ми до къде достига?
В зависимост къде се взира.
Съмнения дали да подозира?
Научен да отхвърля и разбира!
Мислите ми тичат разведрени...
За неизвестното прилежно подредени!
Съсредоточени само в цел една.
На хората добрата вест - да подаря!
Всред нас витае нежна топлина
Люлееща се и над нашата земя
Трябва само да се досетиш
любещите хора да усетиш!
© Мария Николова Все права защищены