29.09.2012 г., 23:36 ч.

Възмущение 

  Поезия » Пародии
848 0 0

Не мислиш ли, че всъщност е лъжа,

че уж на тридесет избистря се ума,

а ти за пръстите отново се хвана 

и под хипноза от лъщящи дрънкала 

в прокрустовото ложе се завря...

 

Но що за мазохизъм е това 

да си нахлузиш примката сама,

дали от Лета ти пробутаха вода,

или зомбирана от ласкави слова,

като светулка ти към пламък полетя...

 

А уж на раменете си с глава,

но май стои там тя за красота,

а похотта те води за носа,

и плащаш ДДС-та на плътта...

 

Дано когато ти се проясни ума,

ти на Деркета не последваш участта,

и на Фелира незавидната съдба 

за теб да се превърне във мечта...

 

© Кирил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??