23.07.2019 г., 23:31 ч.  

Възмутената проститутка 

  Поезия » Хумористична, Философска
478 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Бавно плува луната…

С чужд мъж мачкам тревата…

Щом луната отплува,

пръв той гащи обува!

 

 

© Величка Богданова - Литатру Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??