Jul 23, 2019, 11:31 PM  

Възмутената проститутка 

  Poetry » Humour, Phylosophy
482 0 0

The work is not suitable for people under 18 years of age.

Бавно плува луната…

С чужд мъж мачкам тревата…

Щом луната отплува,

пръв той гащи обува!

 

 

© Величка Богданова - Литатру All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??