2.08.2018 г., 0:51 ч.

Възраждане 

  Поезия » Любовна, Философска
350 1 3

Обичам те, скъпа, в коприна.
Сърцето ми, кубче от лед,
рисува изящна картина,
в градина на думи от мед.

Отричам греха на гърдите.
Привличам те цяла до мен.
Нима сте могли да заспите,
след фини целувки в сатѐн?

Бълнувам любов над жарава.
Небето ме лее в простор…
Къде е душата ми млада –
парче от възбуден разтвор?

Обичам те, скъпа, в коприна.
Нощта ни покани с ръка…
Завесите падат без име…
Сега се възраждат деца…

© Димитър Драганов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??