4.09.2019 г., 21:45 ч.

Възраст 

  Поезия » Друга
372 0 1

Възраст

 

Какво тук значи някаква си възраст,

когато в очите ти блести звезда.

Когато в телата ни гори страстта,

търсели и заедно срещнали я Любовта!

 

Какво тук значи някаква си възраст,

тя по-млада, а той по зрял с няколко лета.

Стройна, красива млада, мила жена,

прегръщат се, а телата им стене страстта!

 

Мина време, щастливо живееха така,

че си липсваха и чакаха с тръпка срещата!

А някой ги видя и на любовта им завидя,

да развали щастието им се опита зла жена!

 

Не бил за нея, малка за него била тя,

уж майка, а чедото си тя не разбра!

Да усмихне щастието им не пожела,

и той тръгна си с тъжен наведена глава!

 

И тя остана, не го последва по пътя, сама,

остана с майка си тъжна, така си заживя.

Две разделени души страдаха дълго така,

за да си щастлив в любовта, трябва борба!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??