22.03.2014 г., 18:59 ч.

Взаимна вендета 

  Поезия » Еротична
837 0 2

вакантен вамп

вездесъща весталка

ванилов вулкан

вцепенено втален

вишнева вдлъбнатина

влакнест вигвам

власинково вайкане

везано въжделение

визонена валдхорна

вакхално въздиша

вулгарно вибрира

вглъбено вилнее

всеобхватно всмуква

влажен вискозитет

вазелинов воал

вкоренява виделина

вербува въображения

вплита вопли

впива велурени водопади

възклицава ведрина

 

 

вълнуваща виагра

възходящ вектор

вирнат витамин

вдъхновено въведение

всеотдайно вливане

встъпителна визита

внезапен воаяж

вкусен въглен

взривно възклицава

вманиачено впръсква

взломно вае

възпламенява всемира

въдворява виелици

 

 

восъчна въздишка

възсяда възторга

вихри възбужда

възпиращо възпитателни

вътреутробно

венчелистчено встрастяване

възниква вокален вакуум

волеви валеж

вразумената възраст

възразява войнствено

виновно

вкупом възхита

вселенски възхвалява

виталната висина

виртоузната вятърничавост

вехнещото възраждане

во веки веков

воистина вкратце -

ВЕЛИЧАВО Е

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това го броя само ако е написано за 15 минути, иначе е находка от склада...

    Джак от депото
  • Добре измислено Поздравления.
Предложения
: ??:??