25.10.2018 г., 9:09 ч.

Взе ми всичко 

  Поезия » Авторска песен, Свободен стих
605 1 3

Искаш да ми вземеш всичко, което имам, остави ме да живея.

Съсипваш ме със спомени, пращаш ги по адрес в главата ми.

Забиваш копие в сърцето ми, разкарай се от умът ми.

Отрова пусна във вените, вцепени тялото ми.

Разкарай се от съзнанието ми, просто си върви.

Блъскаш ме по ръба на пропастта, към черна дупка във вечността.

Чукаш на вратата ми, казваш, че си смъртта.

Дошъл си за тялото и душата ми.

В долната земя пращаш ме при дявола.

Искаш никога повече да не видя светлина.

Взе и последното късче здрав разум, което ми остана.

Срина ме психически, остави ме да крещя.

Проля кръвта ми по целия под, няма да спреш,

докато не се затрия от света.

Чакаш да прекратя живота си и да вземеш остатъците.

 

 

!!!Самоубий се!!!

 

© Stoycho Kolev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??