7.06.2008 г., 11:19 ч.

Вземи ме 

  Поезия » Любовна
689 0 9

Разтърсвай ме, разтърсвай ме до корен!
Изтръсквай бавно всяка капка ревност,
недей оставя и прашинка спомен
от миналите болки и проблеми.

 

Изпепелявай ме със свойто ярко слънце.
Изгаряй ме с горещите си длани.
Оставяй ме без дъх да стена, тъй че
и помен от тъга да не остане!

 

Разкъсвай ме, разкъсвай ме на части,
да скъсаш на тревогите ми броя.
Разнищвай ме от нежност и от страсти,
и с всяка малка част ще бъда твоя!

 

Вземи ме най-накрая и опитай
вкуса на сълзите и пулса на кръвта ми.
Наново всяка сутрин ме разплитай,
и пак ме сбирай - с тебе да остана!

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??