Вземи ме в своите обятия,
когато денят се сменя с нощта
и тиха вечер разтваря пазви
в звездните мигове на пролетта.
Да чезнем в чудната омая
на нашите блянове и мечти
и времето да спре да отмерва
минути с коварните си стрелки.
Да тръгнем по лунната пътека
на нашата възлюбена мечта -
тишината на нощната омая
ще ни окриля в храма на любовта.
© Мадлен Всички права запазени
Винаги е удоволствие да прочета нещо твое!
Ники