20.11.2008 г., 20:28 ч.  

Вземи ме... 

  Поезия » Любовна
644 0 2

Вземи ме!
Аз съм изгубена камбанка
от далечно минало.
Ти, който навред
витаеш покрай мен,
с душа изпълнена
от скръб, навред
зовеш ме ти, ела,
вземи ме!
Защото малко време ни е
отредено да разберем, че
няма вчера и утре.
В среднощен час ще ти
говоря за любов,
с вълшебни песни
ще те приспя,
и коренче в сърцето ти
ще свия.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря ви, мили мои, че прочетохте!
  • Един миг е живота и не пита колко и как сме го живели
    просто си отлита!

    Поздрави Латинче!


Предложения
: ??:??