8.11.2012 г., 20:10 ч.

Вземи ми всичко 

  Поезия » Любовна
667 0 4

Вземи ми всичко ценно дето имам!
Дъхът свещен от мене изтръгни!
Да страдам, да се гърча, да умирам!
A после и сълзите ми вземи...!

 

Вземи ми думите, вземи ми всяка муза,
сърцето ми през тръни понеси,
и нека без посока се изгубя!-
Ранявай ме и... нека да боли!

 

Вземи ми словото, стиха най-скъп вземи ми,
на листа бял с кръвта ми изпиши,
във мен най-милите и нежни рими,
че още ме обичаш излъжи...

 

Вземи ми даже всичко, дето нямам.
Без милост! Не омеквай пред сълзи!
А за капак вземи и любовта ми...
макар че тя отдавна ти принадлежи!

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??