20.07.2008 г., 8:36 ч.

Вземи си... 

  Поезия » Любовна
794 0 18

               Вземи си...

Вземи си половин Любов от мен -
че нямаш вече нищо...
вземи си половин живот от мен...
и ако искаш - всичкия!...

Вземи си късче пенливо море
и ще бъдеш Нептун...
Вземи си половин акулско сърце
и бушувай тайфунено!...

Вземи си рог от Луната -
без да се счупи...
Вземи си на гларус крилата...
и се опитай да бъдеш утрото!...

Вземи, за да върнеш всичко,
когато поискаш...
Вземи - за да имаш смелост...
да ме обичаш!...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??