26.04.2008 г., 18:28 ч.

Взор 

  Поезия
498 0 5

... дойде,

от мисълта ми

призован,

очите си

за мен намерил...

взор -

безкраен миг,

омала

завладя ме...

взор -

очите пъстри,

други са сега -

галят, топлят...

със сърцето си

ела

и този миг

ще се повтори...

© Дима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??