26 апр. 2008 г., 18:28

Взор 

  Поэзия
543 0 5

... дойде,

от мисълта ми

призован,

очите си

за мен намерил...

взор -

безкраен миг,

омала

завладя ме...

взор -

очите пъстри,

други са сега -

галят, топлят...

със сърцето си

ела

и този миг

ще се повтори...

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??