Apr 26, 2008, 6:28 PM

Взор 

  Poetry
499 0 5

... дойде,

от мисълта ми

призован,

очите си

за мен намерил...

взор -

безкраен миг,

омала

завладя ме...

взор -

очите пъстри,

други са сега -

галят, топлят...

със сърцето си

ела

и този миг

ще се повтори...

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??