21.03.2005 г., 20:15 ч.

Взривоопасно 

  Поезия
917 0 2
Сламено - чупливо,
до лудост невротично,
болезнено – игриво,
диаболично!
До безнадеждна пустота
синеоко – неясно,
до разтопена белота
взривоопасно…
Докосването до тялото ти,
Русокоске!


© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??