20.01.2018 г., 20:24 ч.

Ялово Кълбо 

  Поезия » Източни форми
521 0 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Ялово Кълбо

Черни,кървави корени,от пръстта се показват.
Зелени клонки увяхват и безмилостно се прерязват.
Геноцид,Природна катастрофа
Небето зловещо-зачерняло.
Разбити часовникови стрелки .
Световна проказата,сякаш времето е спряло...

Слънце зад титаничен небосклон се е скрило,
от никъде не изгрява.
Умиращи птици,купища катран и мръсна плява.
Човешки тела се кремират и превръщат в прах.
Някъде там,където няма болка,страдание или страх.

Кръвта бурно циркулира,сухожилията са изпъкнали
краят е близо ,макар и живи-почти всички вече сме издъхнали...

Смут,безпорядък,Светци от Отвъдното възкръснали,
бомбени взривове крайници разпръснали.
Дори адски садистично ,изглежда ни съвсем нормално,
забравяйки тотално,думата морално.

автор: Димитър  Георгиев-Димо 

© Димитър Георгиев Всички права запазени

След мрачната и сива нощ идва светлият и цветен ден....

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??