28.02.2018 г., 0:44 ч.

Януари е 

  Поезия » Любовна
404 0 1

Януари е.

Навън става студено, уви...

И моето сърце е със сезона.

Градусите падат и не се топи,

пада и егото под нулата, за Бога!

Снежни топки нека го запълнят,

ледът успокоява всички болки...

Към обичане резистентна станах,

дори настинка вече не ме лови.

Януари е.

Това съм аз, уви...

А ти си август.

Чакам те.

Ирония.

© Емилия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??