Януари е.
Навън става студено, уви...
И моето сърце е със сезона.
Градусите падат и не се топи,
пада и егото под нулата, за Бога!
Снежни топки нека го запълнят,
ледът успокоява всички болки...
Към обичане резистентна станах,
дори настинка вече не ме лови.
Януари е.
Това съм аз, уви...
А ти си август.
Чакам те.
Ирония.
© Емилия Йорданова All rights reserved.