21.08.2010 г., 23:08 ч.

Яркият прозорец в тъмната стая 

  Поезия » Друга
449 0 0

Яркият прозорец в тъмната стая

Светофарът светва в зелено
и животът на мига продължава.

Необезпокояван,

подтикван от чувства - силни и нежни,

разкриващи една картина такава.

Ярък прозорец в затъмнена стая,

а отвъд прозореца ярък кипи живот,

напук на тъмата в цялата стая.

Различни хора, различни съдби

отминават с бърза крачка

и никой не поглежда към

яркия прозорец, в тъмната стая.

Сцени - прекрасни и ужасни,

изпълнени с радост и гняв,

минават покрай

яркия прозорец в тъмната стая.

Светът се променя - успехи и пропуски,

насилие и щастие;

и всичко друго претърпява промяна,

само той остава там - яркият прозорец, в тъмната стая!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??