17.11.2006 г., 19:56 ч.

Ясписова дъга 

  Поезия
611 0 10

Живея до дървото с ясписи,

лъчите им се гонят ,

мамят ме,

усмихват се в лицата на деца.

А шепите ми - пълни с пламъци,

изящни малки стъкълца,

в очите, жадни, детски, бляскави,

рисуват  ясписовата дъга.

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??