9.12.2014 г., 7:41 ч.

Young theory 

  Поезия » Гражданска
444 0 0

Младите имаме своя теория.
Новаторска и доста авангардна.
Черпещи от старата история,
ще пробием мрежата оградна!

Мислещи младежи наивни,
целящи своя свят да преоткрият.
Със своите идеи иновативни,
стереотипите сухи ще разбият!

Разбираш, никак не е лесно
да вникнеш в младежката теория,
но желаеш ли нещо интересно,
заповявай на нашта територия!!

© Акинфа Галактионов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??