20.08.2004 г., 16:14 ч.

YoZ/oneLove 

  Поезия
1599 0 3

                                      YoZ/oneLove

 

              You are incredible, unique

 

1 Нека ти кажа нещо.

   -Ти си Уникален!

И винаги ще бъдеш..... за Някой..

    Ти си като пясъка,

И всяко къдче от теб е необходимо .

Никой косъм от главата ти не е излишен.

 И Ти Целия си Желан! ... за Някой...

2 Нека ти кажа нещо.

    Ти си като земята .

И в Теб има неутразимо красиви къдчета,

Но и много страшни улици...

 Който живее в твоето сърце ,

би бил щастлив ,че те познава.

Но позволи ли да се спъне и да падне (от там),

Никога не би поискал да те срещне отново.

И въпреки това-Няма Никой като Теб.

И Ти си ценен... за Някой..,

Чрез вътрешната си красота.

3 Нека ти кажа още нещо.

 Ти си като море.

Понякга спокойно и бистро,

Друг път мътно и бурно .

 Но Ти си важен.. за Някой...,

Както е важно морето за всички същества .

От всяка бяла мидка ,

до големите пъстроцветни рифтове.

 И нищо вътре в теб не е излишно,

Както не са излишни и малките рибки

 в безкрайния океан.

    

                                    Only oneLove

 

Ти си само мечта, просто блян

от незбъднат сън.

Ти си само една любов ,искра в

две плачещи очи.

Ти си само душа,на кръстопът голям,

без лъч светлина.

Ти си само човек, с много имена.

Ти си само съдба,застанала в

 Огнена ръка.

 

                         ZeaL

 

Жар в сърцето ми догаря,

И сякаш нищо друго не ми остава ,

Освен –Копнеж за нещо силно,непознато.

Като морето-непредсказуемо

Като земята- необятна

Като песачинката-значима

Това си Ти!Увлечение ,жар,копнеж

И желанието ми да продължа напред..

...към Теб...

 

Стремеж ,да стигна брега,когато всичко

ме тегли надолу- към дъното.

Старание да бъда винаги с теб-

дори и да не ме искаш.

Страх да не се изгубя

в дълбоките джунгли на сърцето ти,

докато Ти си на плажа.

 Където всичко е светло ,красиво  и чисто.

Искам да мога да застана на една скала

 сред брега и да те наблюдавам.

Да мога да ти шептя цели романи-само с очи.

Да мога да те нарисувам –

Само с върха на пръстите си.

Да мога да те целувам нежно-

Само с очите си

И да те изпивам с поглед.

Това си Ти!

 Чувство на Ревност ,

Да обичаш Само Мене,

Очите ти Само Мене да търсят,

И сърцето Ти само на Мене да се уповава.

Това си Ти!

Един неописуем свят- в едно лице.

Едно неотразимо чувство- в едно сърце.

Една искра – в едни очи.

 

И Ти Целия си тъй прекрасен,

И толкова значим..... за Някой....

 

 

YoZ/oneLove , за света може да си само един човек, но за ... Някой..,

Ти си целия свят!

© Нуша Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??