30.06.2009 г., 20:20 ч.

Ъукухоуну 

  Поезия » Друга
452 0 7

 

 

 

Ъукухоуну

 

Не знам какво направих миналата нощ,

но помня

как излях в гърлото си, каквото имаше

от алкохола

и според средствата,

които потроших.

Какво ли търсих -

боя си,

любов?

Намерих течен спомен,

да ми напомня днес за вчера.

И все пак аз не знам,

какво направих

сутринта.

 

30 юни 2009

София (непременно)

 

 

 

 

 


© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??